Megújult a kézi.hu

Tisztelt Szerkesztő!

Anno a regisztrációnál fellépett problémák miatt - rendszerük nem küldte ki a levelet - jelenleg 3 email címemet tartják nyilván. Ezt onnan tudom ilyen pontosan, hogy bár nem járultam hozzá, de a sportszerko.hu-s reklámszemetet is 3 példányban kapom meg mindig. Örömmel olvastam reggel az RSS olvasómban, hogy megújult a kezi.hu. Kattintás után sajnos kiderült, hogy nem olyan irányban újult meg, ahogy azt én elképzeltem.

Én arra gondoltam, hogy olyan dolgok kerülnek bejelentésre, hogy egy adott cikkhez mostantól aktuális képet mellékelünk, nem 1-2 éveset. Az RSS csatornánkba nem fognak bekerülni azok nem közzétett hírek, piszkozatok, melyekre kattintva nem történik az égvilágon semmi egy üres oldal megjelenítésén kívül . Azt hittem el fog tűnni végre az a nevetséges moderálásról szóló bekezdés minden cikk végéről.

Az SMS fal remek ötlet, végre az alatta lévő flash reklámbox nem takarja ki a felette lévő menüsorból lenyíló elemeket, mely menüpontokra eddig nem lehetett rákattintani. Az Impresszum oldalra mikor nézett rá utoljára valaki nem Internet Explorerrel? begin_of_the_skype_highlighting?.

De a megújulás sajnos nem ezekről a roppant bosszantó dolgoknak az elhárításáról szól, hanem arról, hogy mostantól még én fizessek azért, hogy blogolhassak a kezi.hu-n? Vagy azért, hogy elolvassak egy "exkluzív" hírt, amiből az elmúlt időszakban volt kb. 2-3 fél évente. Ez egyszerűen nevetséges.

A BaloghZ nickű felhasználót legyen kedves törölni a felhasználók közül (a sportszerkós spamküldő szolgálat listájáról is).

Tisztelettel: Balogh Zoltán