Magenta, Te csoda

2010. november 23-tól kezdődően kéne a T-Home-nak a Paletta-M csomagot számláznia, de ez még a mai napig nem sikerült. Már az előző havi számlát is megreklamáltam, elismerték, hogy gyenge 4-5 ezerrel magasabb érték szerepel a kiküldött csekken, mint amennyi a jogos jussuk lenne. Hölgy mondta intézkedik, ezt természetesen nem kell befizetni, a felszólításból is kiveszi, majd ezt rendezik a nagy nagy rendszerben, és kapok majd másik csekket. Hát persze, hogy ma kaptam egy újabb csekket, de nem ám a korrigált díjat, hanem egy újat a következő hónapról. És hát mi sem lenne természetesebb, hogy ez sem kerek, hanem pont ugyanolyan hibás, mint az előző.

Hát akkor ismét 1412, kedves bájcsevegés, mi a probléma? Csak annyi, hogy az e havi számla sem nyerte el a tetszésemet. Rövid tanakodás, valóban igazam van, akkor sajnos ez a számla is hasonló sorsra jut. Rendezni fogjuk, kap majd másikat!

Vonjuk le az aranyszabályt: nagy cégeknek TILOS beszedési megbízással fizetni, mert már legalább egy 10-essel túl lennék számlázva. És még ki tudja, hogy hány hónapon keresztül küldenek rossz számlát! Egyszerűen nem is értem, hogyan lehetséges, hogy csak a kábelnet és a mobilszámla jön Paletta díjjal, a kábeltv és a kábeltelefon pedig listaáron.

Na mindegy, egyszer csak sikerül rendezni novemberig visszamenőleg a dolgokat,