szolgáltató

Nagyon szabin vagyunk

Én ugye olyan emberke lennék, aki kifizeti azt, amit használ. Nincs ez máshogy az Outpost Security Suite Pro esetében sem, 3 évvel ezelőtt megvettem 3 gépre, 3 évre egész jó áron. Azóta vigyáz a laptopomra, meg a 2 kölök gépére is. No, de a napokban (4 nap múlva) le fog járni a licenc. December 29-én kezdeményeztem a licenc meghosszabbítását újabb 2 évvel, meg is jött a webáruházból a visszaigazolás, kopipészt idézem egy részét:

Magenta, Te csoda

2010. november 23-tól kezdődően kéne a T-Home-nak a Paletta-M csomagot számláznia, de ez még a mai napig nem sikerült. Már az előző havi számlát is megreklamáltam, elismerték, hogy gyenge 4-5 ezerrel magasabb érték szerepel a kiküldött csekken, mint amennyi a jogos jussuk lenne. Hölgy mondta intézkedik, ezt természetesen nem kell befizetni, a felszólításból is kiveszi, majd ezt rendezik a nagy nagy rendszerben, és kapok majd másik csekket. Hát persze, hogy ma kaptam egy újabb csekket, de nem ám a korrigált díjat, hanem egy újat a következő hónapról.

T-Home, aki maga sem tudja

A történetet ott kezdeném, hogy jó 1-2 éve párszor T-Home-os reklámszemét landolt a postaládámban, Internet, kábeltelevízió és kábeltelefon ügyében. Akkor nem igazán foglalkoztam vele. Mostanság viszont elkezdtem számolgatni, és ugyanannyi pénzért, mint amit jelenleg fizetek az Invitelnek és a Rubicomnak, gyakorlatilag 25-ször gyorsabb Internetem is lehetne. Nosza, járjunk utána.

XXI. századi júzerként elsőként felkerestem a T-Home honlapját, ahol online lehet rendelni, nagyszerű. A cím kiválasztása után közölte a rendszer, hogy azt mondja, idézem: