A szavak értelmezése

Kezdek rájönni, hogy mi lehet az alapvető gond a MEOE háza táján. Ugyanaz a szó mást jelent ott, mint a hétköznapi értelmében. Pedig egyszerű szavak lennénk ezek, mint például az „egyhangúlag”. Nézzük csak meg.

Az Országos Elnökség 2009. január 1. napjától újból bevezeti a Hungária Show Champion címet, a régi feltételek mellett. ... ... ... Fenti határozat egyhangúlag elfogadásra került. (5 mellette, 1 ellene – Eppel János)

Hát igen, az Eppel nem számít, attól még egyhangú ez a döntés. De ide vehetnénk a „vezetőség” szót is. MEOE Alapszabály:

A tag felvételéről a szervezeti egység vezetősége dönt a belépési nyilatkozat benyújtásától számított 30 napon belül.

Tavaly Győző Csaba, a Hungária Szent Bernáthegyi Klub elnöke érezte magát királyi többesnek, és egy laza mozdulattal visszautasította Kozma Karcsi belépési szándékát. Aztán idén, az ismételt belépési szándékra a tagnyilvántartó hölgy erre a „határozatra” hivatkozva tette meg az elutasítást.

A dolog azért is érdekes, mert azt csiripelték a madarak, hogy március 8-án lesz a tisztújító közgyűlés. Ezt persze megelőzte egy nyújtsuk kezet egymásnak, foglalkozzunk a fajtával, csináljuk együtt, fátylat rá, most tényleg a fajta a fontos című produkció, aminek folyományaként ismételten beléptem a MEOE-ba. Csak tudnám, hogy minek?

Címke: